Громадянин російської федерації Квек Ранду Борисович записаний власником та директором ТОВ «Рандеву Р.Б.» (код: 41222726). 

Фірма була створена в 2017 році, зареєстрована у Дніпрі та має статутний капітал одну тисячу гривень. 

Основний вид діяльності ТОВ «Рандеву Р.Б.» – роздрібна торгівля в неспеціалізованих магазинах переважно продуктами харчування, напоями та тютюновими виробами.

Також серед видів діяльності підприємства: діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування; роздрібна торгівля деталями та приладдям для автотранспортних засобів; технічне обслуговування та ремонт автотранспортних засобів; роздрібна торгівля поза магазинами; роздрібна торгівля, що здійснюється фірмами поштового замовлення або через мережу інтернет. 

Ранду Квек прописаний у Петушинському районі Володимирської області росії. 

ТОВ «Рандеву Р.Б.» досі не перебуває у процесі припинення. 

Нагадаємо, у Кам’янському фірмою з надання митних послуг співволодіє громадянин росії.

Мацхонашвілі Нугзарі Важавич, який за даними аналітичної платформи Youcontrol є громадянином російської федерації, є співвласником ТОВ «Сторхауз» (код: 23934604). Іншим співвласником фірми є Коваленко Сергій Григорович. 

ТОВ «Сторхауз» було створено в 1995 році, зареєстроване у Кам’янське та має статутний капітал 100 тисяч гривень. 

Основний вид діяльності фірми – допоміжна діяльність у сфері транспорту.

Також серед видів діяльності ТОВ «Сторхауз»: діяльність посередників у торгівлі товарами широкого асортименту; неспеціалізована оптова торгівля; інша професійна, наукова та технічна діяльність.

Громадянин росії Нугзарі Мацхонашвілі прописаний у місті Кам’янське, а його партнер – у селищі Дослідне Дніпропетровського району. 

До 2014 року підприємство було платником ПДВ. 

Наразі ТОВ «Сторхауз» досі не перебуває у процесі припинення. 

За даними з Інтернету, підприємство займається наданням митних послуг. 

Загалом, за даними YouControl, у 17 тисячах активних українських компаній серед власників, засновників або кінцевих бенефіціарів є хоча б один громадянин або резидент російської федерації чи білорусі. Українських компаній, що мають зв’язки з росією – близько 13.800, з білоруссю – 3.300.

Близька подруга голови Дніпропетровщини отримала півтора мільярди на дороги в області
Дніпропетровщина – серед лідерів за присутністю іранського бізнесу