Громадянин росії Лисюк Олександр Сергійович є співвласником ТОВ «Агросистеми України» (код: 38187158). Іншою половиною підприємства володіє громадянин України Гріченко Геннадій Володимирович. 

Підприємство було створено в 2012 році, зареєстроване у місті Кам’янське Дніпропетровської області та має статутний капітал дві тисячі гривень. 

Основний вид діяльності підприємства – виробництво виробів з деревини; виготовлення виробів з корка, соломки та рослинних матеріалів для плетіння.

Також серед видів діяльності ТОВ «Агросистеми України»: лісопильне та стругальне виробництво; оптова торгівля зерном, необробленим тютюном, насінням і кормами для тварин; оптова торгівля твердим, рідким, газоподібним паливом і подібними продуктами; оптова торгівля деревиною, будівельними матеріалами та санітарно-технічним обладнанням; неспеціалізована оптова торгівля; вантажний автомобільний транспорт; складське господарство; надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна. 

Олександр Лисюк прописаний у Москві та раніше був керівником російського ТОВ «Грал». Компанія припинила свою діяльність 27 вересня 2013 року за рішенням податкової служби. Це означає, що власник покинув компанію: не вів діяльність і не звітував.

Партнер Лисюка по кам’янському підприємству Геннадій Гріченко прописаний у селищі Дніпровському, що поряд з містом Верхньодніпровськ. Гріченко є власником ТОВ «Терратранс» (код: 38092496). 

Основний вид діяльності фірми – оптова торгівля зерном, необробленим тютюном, насінням і кормами для тварин. Також серед видів діяльності підприємства: технічне обслуговування та ремонт автотранспортних засобів та вантажний автомобільний транспорт. 

Нагадаємо, підприємство, яке займається деревиною на Дніпропетровщині, належить громадянину росії.

Власником ТОВ «РВ компанія» (ЄДРПОУ: 44320901), що зареєстроване у м. Дніпро, є громадянин росії Федосеєв Олександр Володимирович. Сам Федосеєєв прописаний у смт. Просяна на Дніпропетровщині.

Підприємство, за даними з держреєстру юридичних осіб, з’явилося в 2021 році та має статутний капітал у розмірі 2.750.000 гривень.

За матеріалами Бюро економбезпеки в Україні арештували активів рф та білорусі на 44 мільярди
Україна арештувала товарні знаки «Альфа-груп», через які російські олігархи виводили кошти з країни