Співзасновницею благодійної організації «Альфа Міст» (ЄДРПОУ: 37454022) є громадянка російської федерації Гунько Альона Ігорівна. 

Інші співзасновниці організації: Коваленко Наталя Олександрівна та Астраханцева Світлана Вікторівна.

Благодійна організація була зареєстрована у 2010 році. Основний вид її діяльності – надання послуг догляду із забезпеченням проживання для осіб з розумовими вадами та хворих на наркоманію.

Також серед видів діяльності благодійної організації: надання іншої соціальної допомоги без забезпечення проживання, н.в.і.у.; надання соціальної допомоги без забезпечення проживання для осіб похилого віку та інвалідів; надання інших послуг догляду із забезпеченням проживання; надання послуг догляду із забезпеченням проживання для осіб похилого віку та інвалідів. 

На сторінці благодійної організації у довіднику gorod.dp.ua в 2015 році один з користувачів залишив коментар: «Не знаю, кому они помогают, но побираются по фирмам на 5 баллов! Наглые. Прогнать невозможно!»

Нагадаємо, «менеджерка Корбана» курує Благодійний фонд «Вчас».

Депутатка Дніпропетровської обласної ради від партії «Пропозиція», ексзаступниця директора департаменту по роботі з активами Дніпровської міської ради та багаторічна «менеджерка Корбана» Турчак Альона Миколаївна стала співзасновницею та підписанткою Благодійної організації «Благодійний фонд «Вчас» (код 44880446).

Фонд зареєстровано декілька днів тому в гуртожитку №15 по вул. Осіння в м. Дніпрі.

Головою фонду значиться друга співзасновниця – Зражевська Аліна Сергіївна. Раніше вона працювала головним спеціалістом відділу з господарських питань організаційно-господарчого управління Департаменту забезпечення діяльності виконавчих органів Дніпровської міської ради.

Раніше ми повідомляли про Благодійний фонд «Оберіг Дніпра» (код 44777007), який зареєстрував підрядник Інспекції з питань благоустрою Дніпровської міської ради Костянтином Чуяновим, та про Благодійний фонд «Іллай» (код 44877428), зареєстрований керівницею пресслужби Дніпропетровської обласної організації партії «Опозиційна платформа – За життя» («ОПЗЖ») Ганною Кондраковою.

Від хабарництва до колабораціонізму – один крок
Нацполіція заблокувала виведення 200 мільярдів гривень проросійськими компаніями