Громадянин російської федерації Федосеєв Олександр Володимирович, який прописаний в смт Просяна Дніпропетровської області, є одним з бенефіціарних власників ТОВ «Флайт Скул Кам’янка» (ЄДРПОУ: 44028491).

Разом з ним власниками фірми є: Бронов Денис Олександрович та Кащеєв Євген Сергійович. Вони прописані у Дніпрі та є громадянами України.

ТОВ «Флайт Скул Кам’янка» було створено в 2021 році та має статутний капітал один мільйон гривень.

Основний вид діяльності підприємства, за даним з держреєстру юридичних осіб, – діяльність шкіл підготовки водіїв транспортних засобів.

Також серед його видів діяльності: ремонт і технічне обслуговування повітряних і космічних літальних апаратів; діяльність посередників у торгівлі машинами, промисловим устаткованням, суднами та літаками; пасажирський авіаційний транспорт; вантажний авіаційний транспорт; допоміжне обслуговування авіаційного транспорту; інша допоміжна діяльність у сфері транспорту; надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна; рекламні агентства; діяльність у сфері фотографії; надання в оренду повітряних транспортних засобів; інші види освіти, н.в.і.у.; допоміжна діяльність у сфері освіти. 

ТОВ «Флайт Скул Кам’янка» зареєстроване у Дніпрі на вулиці Березинській, 90. Слід додати, що на вулиці Березинській, 90 у Дніпрі розташований аеродром Кам’янка

«Льотна підготовка за програмою PPL дає змогу отримати пілотське свідоцтво приватного пілота, що дає право на виконання некомерційних польотів. Якщо ви хочете стати пілотом-аматором, Аеродром Кам’янка відчиняє для вас свої двері. Зручне розташування аеродрому, гнучкий графік підготовки дає можливість всім здійснити цю ідею. Ви, ніби, набуваєте другого життя і нових друзів!», – зазначають на сайті Flight School Kamianka.

Як раніше повідомляло «Антикорупційне Придніпров’я», Олександр Федосеєв є власником ТОВ «РВ компанія» (ЄДРПОУ: 44320901), що зареєстроване у м. Дніпро.

Основний вид діяльності ТОВ «РВ компанія» – діяльність посередників у торгівлі деревиною, будівельними матеріалами та санітарно-технічними виробами.

Загалом, за даними YouControl, у 17 тисячах активних українських компаній серед власників, засновників або кінцевих бенефіціарів є хоча б один громадянин або резидент російської федерації чи білорусі. Українських компаній, що мають зв’язки з росією – близько 13.800, з білоруссю – 3.300.

Співвласником медичного центру «Новий зір» у Дніпрі є громадянин рф, який з 90-х працює в Україні
Підприємством з виробництва електроенергії в Новомосковському районі володіє громадянин рф