Комунальне підприємство «Організаційно-аналітична служба» Дніпровської міськради замовило в ТОВ “Атма-Ньюс” послуги з виготовлення, розміщення та демонстрування інформаційної продукції за 1,1 мільйона гривень.

Інформація щодо закупівлі оприлюднена в ProZorro.

Фірма повинна виготовити та розмістити на 143 білбордах та інших рекламних конструкціях «поліграфічну інформаційну продукцію». Термін розміщення – один місяць, з 25 квітня по 24 травня 2022 року.

Надавача послуги залучили поза конкурсом. 

ТОВ «Атма-Ньюс» (ЄДРПОУ: 35165105) – великий оператор рекламного ринку у Дніпрі. 

Власниця фірми – Кудінова Олена Владиславівна, директорка – Холодна Олена Юріївна.

Остання, серед іншого, є партнеркою Ігоря Бірмана (по ТОВ «ВІПРОМ») з Ізраїлю, близького до Геннадія Корбана – друга мера Дніпра Бориса Філатова. 

Також Холодна зазначена керівником ТОВ «Веллінгтон груп» (ЄДРПОУ: 38959460) Геннадія Корбана. 

Нагадаємо, Департамент з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики Дніпровської міськради хоче замовити послуги з підготовки та просування у Facebook інформації щодо діяльності департаментів та управлінь міськради.

Надавач послуги має проводити рекламні кампанії з просуванням інформаційних повідомлень; забезпечувати технічну підтримку рекламної кампанії у режимі 24/7; розробити рекламну кампанію, креативні рекламні продукти на основі матеріалів, наданих міською владою. 

Як раніше повідомляло «Антикорупційне Придніпров’я», комунальне підприємство «Організаційно-аналітична служба» замовило послуги з висвітлення діяльності Дніпровської міської ради в інтернеті, на радіо та на телеканалах на 7,7 мільйонів гривень.

Договори на зазначені послуги уклали ще 31 березня. Строк надання послуг – до 24 квітня 2022 року. Інформацію щодо замовлення послуг з висвітлення діяльності міськради в ProZorro оприлюднили постфактум, тобто на наступний день після завершення дії договорів – 25 квітня. 

Так, послуги з висвітлення діяльності міськради в мережі Інтернет комунальне підприємство замовило в приватного підприємця Копача Вадима Богдановича за 4.796.225 гривень.

Послуги з висвітлення діяльності міськради на радіо «Організаційно-аналітична служба» замовила в приватного підприємця Олейникова Олексія Олеговича за 1.538.130 гривень. 

В Олексія Олейникова комунальне підприємство також замовило висвітлення діяльності міськради на регіональних телеканалах за 1.408.000.

Громадянин країни-агресора є учасником дилерського автоцентру у Дніпрі
В Дніпропетровській області затримали головного спеціаліста Держпродспоживслужби