Прописана у росії Таран Наталія Олександрівна записана власницею та директоркою ТОВ «Медіаторторг» (код: 39906886).

Фірма була створена в 2015 році, зареєстрована у Дніпрі, та має статутний капітал 5 тисяч гривень.

Основний офіційний вид діяльності ТОВ «Медіаторторг» – неспеціалізована оптова торгівля. Проте, фірма займається меблями.

Серед інших офіційних її видів діяльності: виробництво меблів для офісів і підприємств торгівлі; виробництво інших меблів; ремонт електронної апаратури побутового призначення для приймання, записування, відтворювання звуку й зображення; ремонт меблів і домашнього начиння; оптова торгівля деревиною, будівельними матеріалами та санітарно-технічним обладнанням; оптова торгівля хімічними продуктами.

Фірма має борг перед податковою.

Наталія Таран прописана у російському місті Апшеронськ, Краснодарський край. Про її громадянство інформації немає.

Також відомо, що Наталія Таран записана власницею та директоркою ТОВ «Бегс» (код: 40179565), яке зареєстроване у місті Запоріжжі та займається діяльністю туристичних агентств.

Також, вона є власницею і директоркою ТОВ «Папріка і Ко» (код: 41221523), яке зареєстроване у Дніпрі та займається діяльністю ресторанів, надання послуг мобільного харчування.

Зазначена фірма зареєстрована там же, де і ТОВ «Медіаторторг», – у будівлі Державного дніпровського проєктного інституту.

Всі трим компанії досі не перебувають у стані припинення.

Нагадаємо, у Кам’янському фірмою з надання митних послуг співволодіє громадянин росії.

Зокрема, Мацхонашвілі Нугзарі Важавич, який за даними аналітичної платформи Youcontrol є громадянином російської федерації, є співвласником ТОВ «Сторхауз» (код: 23934604). Іншим співвласником фірми є Коваленко Сергій Григорович.

ТОВ «Сторхауз» було створено в 1995 році, зареєстроване у Кам’янське та має статутний капітал 100 тисяч гривень.

Основний вид діяльності фірми – допоміжна діяльність у сфері транспорту.

Також серед видів діяльності ТОВ «Сторхауз»: діяльність посередників у торгівлі товарами широкого асортименту; неспеціалізована оптова торгівля; інша професійна, наукова та технічна діяльність.

Громадянин росії Нугзарі Мацхонашвілі прописаний у місті Кам’янське, а його партнер – у селищі Дослідне Дніпропетровського району.

У Дніпрі затримали ділка, який займався переправленням військовозобов’язаних за кордон
Активи підприємств російського олігарха на півмільярда гривень перейшли під контроль України