Громадянин росії Мєдвєдєв Антон Вячеславович володіє ТОВ «Арбен Україна» (код: 38769627).

Фірма була створена в 2013 році, зареєстрована у Дніпрі та має статутний капітал в розмірі 7,5 мільйонів гривень. 

Основний вид діяльності ТОВ «Арбен Україна» – оптова торгівля текстильними товарами

Також серед видів діяльності фірми: оптова торгівля меблями, килимами й освітлювальним приладдям; оптова торгівля іншими товарами господарського призначення; неспеціалізована оптова торгівля; роздрібна торгівля текстильними товарами в спеціалізованих магазинах; інші види роздрібної торгівлі поза магазинами. 

Отже, ТОВ «Арбен Україна» – це представництво російської компанії Arben. 

Як зазначено на їхньому сайті, ця компанія – провідний постачальник меблевих тканин у Росії та країнах СНД.

«З 1994 року компанія ARBEN несе стиль і красу до ваших будинків і допомагає розвиватися меблевому ринку Росії. Ми чудово розуміємо, що ринок меблевих тканин не стоїть на місці. Тому постійно випускаємо нові колекції різних цінових сегментів та покращуємо свій сервіс. У величезному асортименті тканин знайдеться все для великих та невеликих фабрик з виробництва м’яких меблів, регіональних дилерів та продавців, індивідуальних підприємців, приватних покупців. А також компанія ARBEN представляє на російському та зарубіжному ринках комплектуючі для виробництва м’яких меблів та дизайнерські колекції, що складаються з предметів декору, підібраних професійними декораторами», – зазначають на сайті Arben. 

Зазначена російська компанія визнає анексію Криму. У 2019 році вона брала участь у виставці меблів на тимчасово окупованій території Криму.

«Крим – наш улюблений край та новий партнер!», – зазначають на сайті компанії. 

Як раніше повідомляло «Антикорупційне Придніпров’я», стали відомі подробиці справи щодо компанії на Дніпропетровщині, яка працює на «оборонку» росії.

Служба безпеки України у Дніпропетровській області здійснює досудове розслідування у кримінальному провадженні від 27 квітня 2022 року (№ 22022040000000065) щодо фінансування агресії проти України (ч. 3 ст. 110-2 КК України) посадовими особами ТОВ «ВСМПО Титан Україна».

Корупція в Україні: розуміння, сприйняття, вирішення
Україна отримала в управління завод напівфабрикатів «Єрмоліно», яким володіє росіянин