Департамент екологічної політики Дніпровської міськради замовив в ТОВ «Екологія-Д» (код: 42353652) послуги з ліквідації 11.500 тонн стихійних сміттєзвалищ у Дніпрі за 13,2 мільйона гривень. 

Відповідний договір оприлюднили в електронній системі закупівель ProZorro.

Договір набрав чинності з дня підписання – 14 грудня – і діє до 31 грудня 2022 року. 

Тобто, за приблизно пів місяці фірма повинна надати замовлені послуги. Можливо, через такі стислі строки конкурентів у ТОВ «Екологія-Д» на тендері не було. 

Як раніше повідомляло «Антикорупційне Придніпров’я», власником ТОВ «Екологія-Д» записаний Коваленко Віталій Іванович з міста Кам’янське, Дніпропетровської області. Але фактично фірма належить сумнозвісним братам Володимиру та Леоніду Дубинським. 

Віталій Коваленко

ТОВ «Екологія-Д» надавала послуги прибирання й у місті Кам’янське. Там повідомляли, що до цієї фірми Володимир Дубинський має пряме відношення. Про це, зокрема, повідомляв телеканал міської влади «МІС». 

Кам’янська міська влада зі скандалом розірвала відносини з зазначеною фірмою.

Хто такий Володимир Дубинський?

По-перше, він має налагоджені зв’язки із Дніпровською міськрадою. 

Як раніше повідомляло bihus.info, Володимир Дубінський та його брат Леонід – найскандальніші бізнесмени Дніпра, які контролюють десятки фірм. Вони регулярно перемагають на міських тендерах і отримують мільярди з міського бюджету.

Журналісти Bihus.Info декілька разів фіксували автівку, яка зареєстрована на фірму ТОВ «Бромтерм», яка належить Володимиру Дубінському, серед візитерів офісу Геннадія Корбана. 

Корбан Геннадій Олегович – бізнес-партнер мера Дніпра Бориса Філатова.

Зараз Філатов позиціонує Корбана керівником Центру тероборони Дніпра.

Корбан пояснював візити скандального бізнесмена своїм бажанням контролювати послуги, надані його компанією дніпрянам. Зокрема, за словами Корбана, з Дубинським він обговорював «сміттєву» тему.

По-друге, вони мають зв’язки із Дніпропетровською обласною владою.

Головою Дніпропетровської обласної військової адміністрації лишається Валентин Резніченко. За словами Володимира Дубинського, він знайомий з Резніченком ще з 90-х. 

Близька подруга Валентина Резніченка Яна Хланта була записана співвласницею компанії «Будінвест Інжиніринг» (код: 40130383), другий співвласник якої менеджер Володимира Дубинського – Павло Чухно. 

З початку повномасштабного вторгнення росії компанія «Будінвест Інжиніринг» отримала 1,5 мільярда гривень на ремонт і експлуатацію доріг у регіоні.

По-третє, Володимира та Леоніда Дубинських розшукує ФБР за їхню ймовірну участь в іпотечному шахрайстві в Каліфорнії. 

Кіпрські і російська компанії вимагають у заводу міноборони України повернення боргів
ТОВ-новачок освоює бюджетні освітянські кошти зі швидкістю 549 тис./доба