Комунальне підприємство «Солонянське житлово-комунальне управління» Дніпропетровської облради заплатить майже 12 мільйонів гривень за розробку проєктів з реконструкції своїх об’єктів. 

Інформація про укладення відповідних договорів оприлюднена в електронній системі закупівель ProZorro. 

Так, комунальне підприємство заплатить ТОВ «ЕДС-Інжиніринг» (код: 38114069): 4,27 мільйона гривень  за розробку проєкту з реконструкції комплексу очисних споруд каналізації в смт Солоне на вул. Степова 2; 901 тисячу гривень за розробку проєкту з реконструкції насосної станції №1 у с. Військове вул. Молодіжна 1-а; 732 тисячі гривень – за розробку проєкту з реконструкції насосної станції №3 в с. Оріхове по вул. Молодіжна, 18; 435 тисяч гривень – за проєкт з реконструкції каналізаційної насосної станції №1 в смт Солоне по вул. Набережна, 26; 419 тисяч гривень – за проєкт з реконструкції каналізаційної насосної станції “Надіївка” в с. Надіївка вул. Будівельників 5-в Дніпровського району.

Тут слід зазначити, що в 2020 році була реконструйована насосно-фільтрувальна станція КП «Солонянське житлово-комунальне управління» у с. Військове Солонянського району. Про це, зокрема, повідомляли в звіті про виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Дніпропетровської області на 2020 рік. 

Цього разу комунальне підприємство планує реконструювати «насосну станцію №1 у с. Військове вул. Молодіжна 1-а». 

ТОВ «ЕДС-Інжиніринг» є Запишний Олександр Олександрович. Фірма входить до холдингу EDS, який займається проєктуванням, будівництвом об’єктів енергетики, виробництвом електрообладнання, експлуатацією об’єктів енергетики, будівництвом доріг і об’єктів нерухомості.

Крім того, комунальне підприємство «Солонянське житлово-комунальне управління» Дніпропетровської облради заплатить 4,45 мільйона гривень ТОВ «Баглій-ХІ» (код: 42586084) за розробку проєкту з реконструкції підвідного водоводу від насосної станції-2 до насосної станції-4 в смт. Солоне, а також 776 тисяч гривень  за розробку проєкту з реконструкції ділянки ІІ нитки водогону р. Дніпро-Солоне в с. Калинівка Солонянського району. 

Всі договори сторони уклали 18 жовтня. А проєкти надавачі послуги повинні розробити до припинення воєнного стану – 21 листопада. Якщо воєнний стан продовжать, то, відповідно, продовжиться і строк надання послуги. Надавачів послуг з розробки проєктів залучили напряму, без проведення конкурсу. 

Співвласниками ТОВ «Баглій-ХІ» є Барков Олег Геннадійович та Ярцева Тетяна Анатоліївна. Остання також зазначена і директором підприємства. 

Олег Барков є партнером Володимира Дубинського (на фото анонса) по громадській організації . Зокрема, вони, разом з Михайлом Балтаксою, є співзасновниками ГО «ВолейД» (код: 44329967). 

Дубинський – президент Професіональної волейбольної Ліги України.

Нагадаємо, Володимира та його брата – Леоніда Дубінського – розшукує ФБР за їхню ймовірну участь в іпотечному шахрайстві в Каліфорнії. 

Дубинські знайомі з все ще діючим головою Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентином Резніченком з 90-х років. 

Минулого тижня стало відомо, що близька подруга голови Дніпропетровщини отримала півтора мільярди на обслуговування доріг області.

Другим співвласником компанії «Будінвест Інжиніринг», якої співволодіє подруга Резніченка, був Павло Чухно. Останній – колишній директор «Спортивного клубу «Прометей» у Дніпрі, яким володіє бізнесмен Володимир Дубинський.

У вересні поточного року подруга Резніченка Яна Хланта вийшла зі складу співзасновників компанії.

На збір опалого листя, ремонт топіарних фігур, корчування пнів та послуги охорони Дніпро витратить мільйони
Правоохоронець з Дніпропетровщини вимагав з підприємця 280 тисяч за вплив на податкову