Прописана у росії Казанкова Світлана Анвярівна є власницею та директоркою приватного підприємства «Промзахист» (код: 31968751). 

Фірма була створена в 2002 році, зареєстрована у м. Новомосковськ Дніпропетровської області, та має статутний капітал 100 гривень. 

Основний вид діяльності – неспеціалізована оптова торгівля.

Також серед видів діяльності ПП «Промзахист»: виробництво робочого одягу; діяльність посередників у торгівлі товарами широкого асортименту; оптова торгівля текстильними товарами; оптова торгівля одягом і взуттям; надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна. 

Зазначена фірма, серед іншого, – комерційний представник Вовчанської взуттєвої фабрики.

ПАТ «Вовчанська взуттєва фабрика» пропонує широкий асортимент спеціалізованого (спецвзуття) та робочого взуття, для підприємств важкої промисловості вугільної галузі та залізничного транспорту.

ПАТ «Вовчанська взуттєва фабрика» виробляє продукцію з 1952 року. 

«Весь модельний ряд продукції відповідає стандартам якості та безпеки, що засвідчується сертифікатами відповідності існуючим ГОСТам і нормам. При виробництві кожної моделі захисного робочого взуття використовуються матеріали найвищої якості, дизайн і зручність кожної моделі ретельно опрацьовуються, оскільки ця деталь спецодягу зберігає комфорт і тепло ніг для ефективної роботи, оскільки ця частина тіла піддається постійним навантаженням», – зазначено про компанію на сайті Бізнес-Гід. 

Партнерами підприємства є НАК «Нафтогаз України», ВАТ «Міттал Стіл Кривий Ріг», Міністерство оборони, МВС та МНС України. 

Світлана Казанкова прописана в Краснодарському краї росії. 

Слід додати, що місто Вовчанськ Харківської області, розташоване на кордоні з росією, нещодавно було деокуповане.  Рашисти його окупували 24 лютого, в перший день повномасштабного вторгнення в Україну.

Нагадаємо, російська компанія, яка тісно співпрацює з органами влади країни-агресора, має представництво у Дніпрі.

Зокрема, російське акціонерне товариство «Сісофт» є основним власником (60%) дніпровського ТОВ «Сісофт Україна» (код: 35932692). Ще 40% підприємства записани на інше дніпровське ТОВ – «Технологика» Євгена та Світлани Трощинських. 

Товариство «Сісофт Україна» була створено в 2009 році та має статутний капітал 60.500 гривень. 

Ексначальника виправного центру у Дніпрі підозрюють у недбалості, яка спричинила збитків на 34 млн
РНБО за два місяці не спромоглося накласти санкції на путінського олігарха Ротенберга – ЦПК