Росіяни володіють криворізьким ТОВ «Дєсові» (код: 39048228). 

Зокрема, власниками фірми є зареєстровані у Москві Гришина Ольга Олександрівна (30%) та Пирожков Євген Валерійович (30%), а також зареєстрований у Брянській області Носов Костянтин Станіславович (40%).

ТОВ «Дєсові» було створено в 2014 році та має статутний капітал 300 гривень. 

Основний вид діяльності фірми – роздрібна торгівля косметичними товарами та туалетними приналежностями в спеціалізованих магазинах.

Також серед видів діяльності ТОВ «Дєсові»: діяльність посередників, що спеціалізуються в торгівлі іншими товарами; надання послуг перукарнями та салонами краси; діяльність із забезпечення фізичного комфорту; роздрібна торгівля медичними й ортопедичними товарами в спеціалізованих магазинах; надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна. 

Керівниця фірми – Кошляк Вікторія Вікторівна. 

За даними аналітичної платформи Youcontrol, до осені 2014 року ТОВ «Дєсові» було зареєстроване місті Луганськ. Нагадаємо, місто перебуває у тимчасовій окупації. Восени 2014 року фірму зареєстрували у Кривому Розі. 

Як раніше повідомляло «Антикорупційне Придніпров’я», росіянка володіє низкою фірм у Дніпрі та в інших містах країни.

Громадянка росії Смірнова Людмила Павлівна є директоркою та власницею ТОВ «Інвест рітейл груп» (код 40302077). 

Фірма була створена в 2016 році, зареєстроване у Дніпрі та має статутний капітал 70 тисяч гривень. 

Основний вид діяльності ТОВ «Інвест рітейл груп» – надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна.

У фірми є ще один вид діяльності – купівля та продаж власного нерухомого майна.

Людмила Смірнова володіє зазначеною фірмою через приватне підприємство «Авто-оскар» (код 33576704), яке зареєстроване у Запоріжжі. 

У Запоріжжі ТОВ «Інвест рітейл груп» звинувачували у тому, що фірма безкоштовно користувалася комунальною земельною ділянкою.

«Зокрема, вищезгадане ТОВ, маючи ряд об’єктів нерухомості, не оформлювало право на землю площею 0,3121 га, на якій вони знаходяться, що призвело до неотримання Запорізькою міською радою доходів за фактичне користування земельною ділянкою у розмірі 241.023 грн», – повідомляли місцеві ЗМІ з посиланням на правоохоронців. 

На Дніпропетровщині затримали державного експерта
В Дніпропетровській області викрили ділка, який допомагав чоловікам втікати за кордон