Активісти обмінялися досвідом, як корисно і безболісно перевести організацію на воєнні рейки.

В офісі Коаліції громадських організацій (ГО) «Тернопільський центр реформ» 25 червня 2022 р. відбулося друге обговорення громадського «порядку деного» в Україні.

«Вміння адаптуватися до нових умов – один з критеріїв стійкості громадської організації», – впевнені організатори заходу з ГО «Центр громадського моніторингу та аналітики».

Іван Омелян, експерт та ментор з розвитку спільнот, організацій, коаліцій, засновник освітньої платформи Gap Year, презентував поради, як командам змінюватися «безболісно» та, головне, ефективно.

Визначати напрямки діяльності в умовах воєнного стану, на його думку, необхідно зважаючі на три складові: місію ГО, стратегічні цілі ГО та бачення.

У заході взяли участь представники організацій з Тернополя, Ланівців, Бережан, а також з Дніпропетровської та Донецької областей – тих, які вимушено змінили місце свого проживання та діяльності через воєнні дії.

Бранч проводився ГО «Центр громадського моніторингу та аналітики» за фінансової підтримки чеської організації People in Need, у рамках ініціативи SOS Ukraine.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

СБУ заблокувала активи видобувних компаній російського олігарха на понад мільярд гривень
Новий контракт на борди підписало КП «ОАС» ДМР