Департамент благоустрою та інфраструктури Дніпровської міськради напряму замовив в ТОВ «Екологія-Д» (код: 42353652) послуги з утримання автошляхів міста та ліквідації стихійних сміттєзвалищ за майже дев’ять мільйонів гривень.

Інформація про укладення договору оприлюднена в ProZorro. 

Договір сторони підписали 12 грудня. При цьому, строк надання послуги – до 31 грудня 2022 року. 

Як зазначено у договорі, за приблизно 20 днів ТОВ «Екологія-Д» повинно: прибирати сміття на обочинах (загальна площа – 11 тисяч квадратних метрів), очищувати проїжджу частину доріг біля бордюрів вручну (450 метрів), очищувати проїжджу частину доріг, бульварів та скверів з твердим покриття від грязі вручну (4 тисячі квадратних метрів). 

Крім того, фірма має: очищувати зелену зону від випадкового сміття вручну (загальна площа очищування 7,4 квадратних кілометра), підмітати доріжки бульварів і скверів (105 тисяч квадратних метрів), також надавати супутні послуги і утилізувати сміття.  

Директором департаменту благоустрою та інфраструктури, який замовив послуги, є заступник міського голови Дніпра Михайло Лисенко

Власником ТОВ «Екологія-Д» записаний Коваленко Віталій Іванович з міста Кам’янське, Дніпропетровської області. Але фактично фірма належить сумнозвісним братам Володимиру та Леоніду Дубинським

ТОВ «Екологія-Д» надавала послуги прибирання й у місті Кам’янське. Там повідомляли, що до цієї фірми Володимир Дубинський має пряме відношення. Про це, зокрема, повідомляв телеканал міської влади «МІС». 

Як раніше повідомляло bihus.info, Володимир Дубінський та його брат Леонід – найскандальніші бізнесмени Дніпра, які контролюють десятки фірм. Вони регулярно перемагають на міських тендерах і отримують мільярди з міського бюджету.

Журналісти Bihus.Info декілька разів фіксували автівку, яка зареєстрована на фірму ТОВ «Бромтерм», яка належить Володимиру Дубінському, серед візитерів офісу Геннадія Корбана. 

Корбан Геннадій Олегович – бізнес-партнер мера Дніпра Бориса Філатова.

Зараз Філатов позиціонує Корбана керівником Центру тероборони Дніпра.

Корбан пояснював візити скандального бізнесмена своїм бажанням контролювати послуги, надані його компанією дніпрянам. Зокрема, за словами Корбана, з Дубинським він обговорював «сміттєву» тему.

Тож, і не дивно, чому фірму, пов’язану з Дубинським, залучили без конкурсу до прибирань у місті. 

Тендерний комітет департаменту залучив фірму без конкурсу, посилаючись на постанову Кабміну № 1178. Мовляв, відсутні учасники тендеру. 

Цікаво, чи реально за приблизно десять 20 днів організувати роботу і надати всі ці послуги?

Поліція викрила у Дніпрі ще одного організатора схеми відправки за кордон чоловіків призовного віку
До держбюджету України надійшли перші три мільярди від націоналізації банків з рф